lördag 2 februari 2008

Wien`s bilsalong 2008

Wien by night är riktigt nice !


Volvo XC 60 Concept - min reskompis och stolthet. Snart pensioneras hon till förmån för den riktiga XC60`n. Roligt att ha varit med i projektet och få visa upp henne både i Chicago och Wien. Österikarna var som galna i henne och skulle öppna dörrar och luckor hela tiden med påföljden att jag fick vakta noggrant 5 dagar i rad. Skoj men lite jobbigt för ryggen och hälarna....




Volvo C30 Flexifuel och volvo`s miljöbilstema. Etanol, snåla dieslar och plug-in var budskapen som skulle framföras. Det som däremot växer mest i Österrike är gas och biogas marknaden, fler och fler nya tankställen och flera märken som konverterar sina befintliga bilar till gasdrift för att hänga på innan det är för sent. Känns lite "B" att inte ha något att erbjuda med gasdrift efter att vi har lagt ner tillverkningen själva. Dags att starta upp Bi-fuel projekten igen Arp !

Alfa Romeo Competizione - Mässans helt klart snyggaste bil !
Riktigt fina linjer och den blir aldrig "för mycket".
Just den här var den första plastbilen av modellen dom gjorde, började därför bli lite sliten och man kunde se fusket ganska lätt, rutorna var av plast och väldigt repiga. Skitsnygg bil i vilket fall !
Pagani och Koenigsegg kan slänga sig i väggen, det är så här en riktig klassisk sportbli ska se ut !

Ford`s nya lill-SUV.

Snygga linjer och futuristisk inredning. Borde hamna i produktion ganska snart, dörrarna och inredningen lär nog inte komma i produktion men den yttre designen var inte långt från produktion.

Honda`s nya Accord kombi Concept. Snygga linjer ! Snart i produktion ?

Inga kommentarer: